Прімера. П'ятий тур

Реал Сосьєдад – Реал Мадрид – 0:2

Голи: Вінісіус, 58 (п), Мбаппе, 75

Андрій Лунін, який напередодні офіційно продовжив контракт із Реалом до 2030 року, очікувано розпочав матч на лаві запасних. Натомість у воротах з'явився Тібо Куртуа.

У першому таймі мадридці завдали три удари у площину воріт та награли на 0,71 очікуваних голів. Баски відповіли одним ударом, xG склав 0,85. Жодна з команд не змогла відкрити рахунок до перерви.

Одразу на старті другого тайму Сосьєдад міг вирватися вперед – Садік вивів Сучіча на ударну позицію, той пробивав повз Куртуа, але поцілив у стійку.

Однак рахунок відкрили все ж "вершкові" на 58-й хвилині. Серхіо Гомес зіграв рукою в карній зоні – арбітр Мунуера вказав на 11-метрову позначку. Вирок судді виконав Вінісіус Жуніор.

Невдовзі Вінісіус заробив ще один пенальті – Арамбуру наступив йому на ногу в штрафному. Цього разу до позначки підійшов Кіліан Мбаппе – 2:0. Третій гол француза за "бланкос".

Після цієї перемоги Реал має в активі 11 очок та йде другим у турнірній таблиці Прімери (лідирує Барселона). Сосьєдад розташувався на 16-й сходинці (4 залікові бали).