Головним суддею буде турок Халіл Умут Мелер, йому допомагатимуть лайнсмени Керем Ерсой та Ібрагім Чаглар Уяркан. Четвертим арбітром став Арда Кардешлер.

Мелер втретє обслуговуватиме матч Динамо в єврокубках. У 2019 році він працював на грі киян із Копенгагеном (1:1) у Лізі Європи, а у 2021-му був головним арбітром поєдинку з Баварією (1:2) у Лізі чемпіонів.

Наприкінці 2023 року Мелер став учасником дикої історії в матчі чемпіонату Туреччини між Анкарагюджю та Різеспором. Після завершення поєдинку президент Анкарагюджю Фарук Коджа, який був незадоволений рішеннями судді, вибіг на поле і вдарив того по обличчю.

Після цього інциденту чемпіонат Туреччини призупиняли, а президента Анкарагюджю довічно відсторонили від футболу.

Зазначимо, що четвертий арбітр матчу Зальцбург — Динамо, Арда Кардешлер, працював головним суддею в матчі Кривбаса з Бетісом (0:2) у відборі Ліги конференцій. Криворіжці вимагали замінити Кардешлера, оскільки він обслуговував товариський поєдинок збірної Росії із Сербією навесні цього року, а під час матчу відмовилися потиснути йому руку.

Нагадаємо, матч-відповідь між Зальцбургом і Динамо відбудеться у вівторок, 27 серпня. Кияни програли перший поєдинок із рахунком – 0:2.