Зустріч у Монці відбудеться в неділю, 6 вересня. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі з Федеріко Ла Пенною. В Україні стежити за перебігом подій на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності підписок "Спорт" або "Максимальна".

FAVBET фаворитом протистояння Монца – Рома вважає гостей. Коефіцієнт на перемогу Роми – 2,00. На звитягу Монци – 4,20. Ціна нічиєї – 3,40.

Фахівці очікують на не надто результативний поєдинок. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,22. На аналогічний тотал менше – 1,73.

Найімовірнішим автором голу FAVBET вважає українського форварда Артема Довбика (2,30). Також високо оцінюють шанси його партнера Пауло Дибали (3,50).

Рома підходить до цього матчу на 9-му місці у турнірній таблиці Серії А, маючи 9 очок в активі. Артем Довбик в чемпіонаті Італії наразі відзначився 2 голами. Днями "вовки", нагадаємо, сенсаційно програли Ельфсборгу (0:1) в Лізі Європи. Тож матимуть подвійну мотивацію, щоб реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Монца зараз перебуває на самому дні турнірної таблиці, маючи лише 3 пункти в активі.