"У двох матчах проти Астон Вілли минулого сезону позиція лівого захисника була проблемою. Натомість ми бачили, що зробив Сіті в останніх 10 матчах сезону, внесок Йошко Гвардіола з позиції лівого захисника був неймовірним. Не тільки з захисної точки зору, а й з атакувальної – його сила, міць, зріст. Артета відреагував на це.

Він знає, що повертається Тімбер, але у нього також є Калафйорі. Це великий, потужний, сильний хлопець, який може зіграти на різних позиціях. Тому це певна відповідь на те, що йому було потрібно минулого сезону.

Мені подобається те, що зробив Тімбер, він уважно стежив за Леоном Бейлі. З ним важко грати, але Тімбер був впевнений при володінні м'ячем, він виглядав добре, коли виходив у півзахист, і також виконував роботу, яку виконує Зінченко. Коли Калафйорі вийшов на поле, він виглядав дуже сильним та готовим до бою. У нього є цей дух.

Зінченко буде й надалі грати свою роль проти останніх 6-ти або 10-ти команд, коли у тебе багато володіння вдома, і ти маєш просувати м'яч через вузькі коридори. Зінченко буде фантастичним у цих матчах.

Але коли ти граєш з топ-командами, коли у захисті повинен зберегти ворота сухими, а у атаці потрібна важка артилерія, то вам необхідні Тімбер та Калафйорі. Тепер Артета їх має", – сказав Невілл Sky Sports.