"Я такого ще не бачив – щоб нікого не було в центрі! Це знову-таки свідчить про відсутність зіграності та класу у гравців Шахтаря, тому вони й страждають. Я ще розумію, коли на 90+ хвилині всі біжать уперед разом із воротарем, але не на 56-й.

Що скажу про Різника? Грубих помилок у нього не бачу. Пропущені голи – це "привози", пенальті та дев'ятка. Воротар тут ні до чого. Це говорить про те, що у гравців Шахтаря немає класу. Як ви нах**н збираєтеся грати в Лізі чемпіонів?!

Бондар – це слабкий захисник. Він точно не рівня амбіцій Шахтаря! Точно таким же був Кривцов — він не грав, а просто був присутній у Шахтарі. Бондар, як і Кривцов, грає тільки через ліміт на легіонерів. Що стосується Матвієнка, то раніше його мало не Арсенал купував, а зараз усе затихло.

Судаков взагалі слабкий, навіть у минулому сезоні. Я не вважаю, що він робить щось фантастичне, що коштує дуже багато грошей. Треба було його відразу в Наполі втюхувати, коли 40 мільйонів пропонували. Таку суму ще можуть дати, якщо Георгій випадково з кимось зіграє добре в єврокубках. Тут його треба відразу продавати", – сказав Леоненко у коментарі Sport-express.ua.