УПЛ. Третій тур

Лівий Берег – Шахтар – 0:1

Гол: Сікан, 63

Нагадаємо, у попередньому турі Шахтар несподівано поступився Поліссю (0:1), тож тепер мусив реабілітуватися. До слова, поєдинок юнацьких складів завершився фіаско киян – їх нещодавно розбили 6:1. Однак у зустрічі дорослих команд у першому таймі розколоти новачка УПЛ "гірникам" не вдалося.

Підопічні Маріно Пушіча завдали до перерви двох ударів у площину воріт, кияни не відповіли жодним. Перший тайм так і завершився з нулями на табло.

На старті другого "помаранчево-чорні" могли врешті виходити вперед. Конопля спробував у падінні забити ножницями, але не влучив по м'ячу, після цього з розвороту бив Франьїч, однак Механів виручив.

Відкрити рахунок голам Шахтарю вдалося на 63-й хвилині. Педрінью прострелив на дальню стійку на Сікана – Данило чітко замкнув. Двадцять дев'ятий гол форварда у 100-му матчі за донеччан. Трохи згодом "гірники" могли забити м'яч-близнюк, але Егіналду невдало відгукнувся на простріл Азарова.

На останніх хвилинах Лівий Берег мав шанс на сенсацію – дуже небезпечно пробивав Дедух, але м'яч пролетів повз стійку. Зустріч так і завершилася мінімальною перемогою "помаранчево-чорних". Подарунок для Маріно Пушіча, який сьогодні, 18 серпня, відзначає 53 роки.