УПЛ. Третій тур

Верес – Кривбас – 0:2

Голи: Аду П, 12, Стецьков, 82 (п)

Вилучення: Сміян, 28, Романчук, 51

Лік забитим м'ячам у цій зустрічі відкрив Кривбас, і йому на це знадобилося лише 12 хвилин. Кожухар спершу впорався з ударом Соси, але Прінс Аду вдало зіграв на добиванні – 1:0. Вже у наступній атаці ганський форвард мав шанс оформити дубль, однак не цього разу не зумів виграти дуель у воротаря Вереса.

Невдовзі рівняни залишилися у меншості – Сміян вхопив другого "гірчичника" за підкат проти Кузика. Втім, за лічені хвилини Верес навіть міг зрівняти рахунок, але Вовченко пробив повз ворота. На перерву команди пішли за мінімальної переваги підопічних Юрія Вернидуба.

Проте вже на старті другого тайму вдесятьох залишився і Кривбас. Дахновський мчав на побачення з голкіпером суперників, коли його збив новачок Кривбаса Романчук. Микола Балакін показав захиснику пряму червону.

Верес пожвавився, і вже невдовзі воротам Кліщука загрожував Степанюк, але голкіпер нейтралізував загрозу. Останнє слово у цій зустрічі було за Кривбасом – Владислав Шарай привіз пенальті у ворота Вереса – Тимур Стецьков вдало пробив з 11 метрів. 2:0 – Кривбас везе додому три очки.