Суперкубок Англії. Фінал

Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед – 1:1 (7:6 після пен)

Голи: Сілва, 89 – Гарначо, 82

Футбольний сезон в Англії традиційно розпочинається з Суперкубка Англії. Чемпіон АПЛ минулого сезону зіграв проти переможця Кубка Англії – Манчестер Сіті проти Манчестер Юнайтед.

Клуби довго не могли розмочити рахунок. Перший момент організували "містяни" – Макаті пробивав після втрати м'яча МЮ у власному штрафному. "Дияволи" швидко відповіли непоганою атакою, але Маунт не довершив справу.

Вже на старті другого тайму глядачі нарешті побачили перший гол: Фернандеш оформив цукерочку, але арбітр зафіксував офсайд. На 73-й хвилині чудовий момент змарнував Рашфорд: Гарначо вивів Маркуса на ворота, а форвард замість передачі влучив у стійку. Юнайтед таки зумів вийти вперед в останню десятихвилинку завдяки Гарначо. Здавалося, що його гол поставив крапку у поєдинку, втім, Сілва на останніх миттєвостях основного часу відновив паритет.

Переможця зустрічі довелося визначати в серії пенальті. Перший же свій 11-метровий не реалізував Сілва. У МЮ ж не впорався з пенальті Санчо, який бив четвертим. Фатальним для "Червоних дияволів" виявився змарнований удар Джонні Еванса – 7:6. Тож "містяни" стали переможцями Суперкубка Англії – це вже сьомий такий трофей Ман Сіті.