Поєдинок відбудеться на Вемблі у суботу, 10 серпня. Стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом. Манкуніанське дербі розсудить бригада арбітрів на чолі з Джарредом Джиллетом.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом матчу за Суперкубок Англії вважає Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу підопічних Пепа Гвардіоли становить 1,65 бала. На успіх команди Еріка тен Хага – 5,30. Ціна нічиєї – 4,70.

Фахівці очікують на результативний поєдинок. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,51 бала. На аналогічний тотал менше – 2,63.

На думку букмекерів, найбільше шансів відзначитися у цьому поєдинку має бомбардир Ман Сіті Ерлінг Холанд (1,85). Також високі шанси розписатися у воротах суперника має Філ Фоден (2,85).

У сезоні 2023/24 "містяни" стали чемпіонами АПЛ, а МЮ фінішував аж на восьмій позиції.

У літнє міжсезоння підопічні Пепа Гвардіоли провели жахливу серію спарингів. Вони поступилися Селтіку з рахунком 4:3, потім Мілану (2:3) та Барселоні (в серії пенальті). І врешті в останньому товариському поєдинку перед стартом нового сезону "містяни" перемогли Челсі (4:2).

Натомість "червоні дияволи" у спарингах спершу програли Русенборгу (0:1), потім обіграли Рейнджерс (2:0), поступилися Арсеналу (1:2), взяли гору над Бетісом (3:2) та поступилися Ліверпулю (0:3).