Олімпіада-2024. Груповий раунд

Група D

Японія – Парагвай – 5:0

Голи: Міто, 19,63, Ямамото, 69, Фудзіо, 82,87

Вилучення: Вієра, 25

Малі – Ізраїль – 1:1

Голи: Думба, 63 – Діалло, 57 (авт)

Група А

Франція – США – 3:0

Голи: Ляказетт, 61, Олісе, 69, Баде, 85

Японія розтрощила Парагвай. У першому таймі обійшлося лише голом Міто та вилученням Вієри. А от в другому таймі японці влаштували справжнє гольове шоу. По перерві Міто добив дубль. За декілька миттєвостей перевагу до розгромної довів гол Ямамото. Вишенькою на торті став дубль Фудзіо, який він оформив за 10 останніх хвилин основного часу.

У іншому поєдинку групи D Ізраїль розписав нічию з Малі. Перший тайм не вражав. Номінальні господарі конкретно переважали за всіма показниками, але так і не змогли забити. Ба більше, відразу ж по перерві представники Малі ще й примудрилися оформити автогол. На 63-й хвилині Думба після бездоганної навісної передачі Діарри зрівняв рахунок. Нічия 1:1 протрималася до завершення поєдинку. У підсумку Японія очолила квартет, маючи 3 бали в активі. Далі розташувався Ізраїль (1 пункт) та Малі (1). Парагвай з 0 на останній сходинці.

Франція всуху розгромила збірну США. Французи домінували від початку поєдинку, та перший тайм пройшов з рахунком 0:0. Відкрив лік голам Ляказетт на 61-й хвилині. За декілька миттєвостей зірка Баварії Мюнхен Олісе примножив перевагу, забивши з меж карного майданчика. Крапку в поєдинку поставив Баде. 24-річний захисник Севільї головою перевів кутовий Шотара у ворота. У групі А франзузи розташувалися на самісінькій вершині з 3-ма балами в активі. Далі йдуть Нова Зеландія (3), Гвінея (0) та США (0).