У першому таймі підопічні Рональда Кумана абсолютно контролювали гру, переважали суперника за всіма показниками, але примудрилися пропустити першими.

Вже на 16-й хвилині Зєліньскі зряче навісив з кутового, а нападник Антальяспора Букса перевисів Думфріса і кивком голови відправив м'яч у сітку воріт Барта Вербрюггена – 1:0.

Після цього нідерландці притиснули суперників до воріт і заслужено зрівняли рахунок зусиллями Коді Гакпо. На 29-й хвилині після його потужного дальнього пострілу м'яч залетів у сітку рикошетом від ноги Саламона.

Другий тайм почався з активності поляків, яка, втім, тривала недовго. А потім Рональд Куман кинув у бій свіжі сили – своїх джокерів Ваута Вегхорста та Джеремі Фрімпонга. І це спрацювало.

На 83-й хвилині саме Вегхорст, після того, як Вейналдум дотепно пропустив м'яч, в один дотик переправив його у ворота, випередивши оборонців суперника.

2:1 – Нідерланди з перемогою очолюють групу і чекають 17 серпня, коли свій шлях на Євро розпочнуть дві інші команди квартету D – Франція і Австрія.