Товариський поєдинок

Україна U-23 – Панама U-23 – 2:0

Голи: Волошин, 62, Ярмолюк, 66

У двох попедніх спарингах збірна України U-23 розтрощили індонезійців (3:0) та італійців (4:0). А тепер помірялися силами з однолітками з Панами.

Підопічні Руслана Ротаня одразу заволоділи ініціативою і могли відкривати лік забитим голам вже на першій хвилині. Волошин потужно пробивав у ближній кут, але суперників підстрахувала стійка. Невдовзі Драмбаєв небезпечно подавав з лівого флангу, але цей удар виявилося нікому замкнути. Згодом Волошин пробив вище воріт.

У компенсований до першого тайму час Краснопір зблизька пробивав у підкаті, але воротар виручив Панаму. Загалом у першому таймі Україна U-23 завдала 11 ударів, з них 4 у площину воріт. Суперники відповіли лише одним. На перерву команди пішли, так і не відкривши рахунок.

Підопічні Ротаня нарешті вирвалися вперед на 62-й хвилині. Сінчук прострелив з флангу у штрафний майданчик суперника на Михайленка. Той відпасував на Волошина – Назарій розписався у воротах Панами.

За лічені хвилини "синьо-жовті" наростили перевагу. Ярмолюк скористався "обрізкою" опонента поблизу воріт, обіграв голкіпера і забив у ворожні ворота. Відтак 2:0 – впевнена перемога олімпійської збірної України. Наразі наші земляки йдуть без поразок на міжнародному турнірі у Франції.

У понеділок, 10 червня, підопічні Руслана Ротаня зіграють з японцями. У березні "синьо-жовті" вже зустрічалися у спарингу з цим суперником і поступилися з рахунком 0:2.