УПЛ. Перехідний матч

Верес – Епіцентр – 3:1 (перший матч – 1:1)

Голи: Гайдучик, 6, 45+5, Шарай, 45+2.– Стень, 89

Те, що Верес набагато сильніше грає дома, ніж на виїзді – вболівальникам відомо. Але іноді трапляються такі метаморфози, що пояснити їх доволі важко.

Чотири дні тому у першому матчі ми бачили цілком рівне протистояння суперників, місцями Епіцентр навіть виглядав краще. А от у Рівному від тієї команди Сергія Нагорняка майже нічого не лишилось.

У цьому контексті можна згадати перехідні матчі Вереса минулого сезону. Тоді, нагадаємо, рівняни поступилися на виїзді запорізькому Металургу (0:1), але дома розторощили суперника з непристойним рахунком – 6:1.

Цього разу до такого розгрому не дійшло, але в тому, хто саме гратиме в УПЛ у наступному сезоні, сумнівів не було вже після першого тайму.

Верес швидко відкрив рахунок, вже на 6-й хвилині. А потім забив два цвяхи у компенсовані до першого тайму хвилини. Двічі відзначився Гайдучик. Він, до речі, забив до перерви і третій гол, який судді відмінили через офсайд. Якщо згадати, що Гайдучик зрівняв рахунок у першому матчі, саме його можна вважати головним героєм перехідної кампанії.

У другому таймі господарі мали ще декілька нагод забити, але м'яч влетів саме у їхні ворота. Стень забив гол престижу на 89-й хвилині.

Отже, Верес слідом за Оболонню, зберіг місце в УПЛ. Причому рівняни рятуються у перехідних іграх другий сезон поспіль.