УПЛ. Перехідний матч

Лівий берег – Оболонь – 1:1 (перший матч – 0:1)

Голи: Сідней, 54 – Краснопір, 65

Вилучення: Осман, 51 (друге попередження)

Оболонь зі свого правого берега Дніпра приїхала на лівий, маючи мінімальну перевагу. Дома "пивовари" виграли – 1:0, що не дозволяло їм почуватися спокійно у протистоянні з доволі міцним суперником.

А що Лівий берег – саме такий, показала перша гра, де Оболоні було вкрай нелегко, незважаючи на те, що команда Валерія Іващенка мала відчутну перевагу.

Переважали старші за класом суперника і у грі-відповіді, але Лівий берег грамотно оборонявся та гостро контратакував, через що статистичні здобутки "пивоварів" до перерви так і не матеріалізувалися у конктретний результат.

Більш того, у другому таймі саме Лівий берег, граючи вже у меншості, відкрив рахунок. Після розіграшу кутового бразильський легіонер Сідней головою переправив м'яч у ворота.

І от коли запахло смаженим, Оболонь активізувалася ще більше. Зрештою команді вдалося зрівняти рахунок: на 65-й хвилині відзначився Краснопір. А довести комфортний результат до фіналу для більш досвідченої команди було вже справою техніки.

Отже, Оболонь відстояла своє право залишитись в УПЛ. А Лівому берегу доведеться сподіватися на кращу долю наступного сезону.