Перша ліга. Перехідні матчі

ЮКСА – Металург – 3:1

Голи: Махнєв, 27 (п.), Гоуларт, 83, Вава, 90+4 – Гуменяк, 29

Хуст – Звягель 1:1

Голи: Станкович, 55 – Фесенко, 76

ЮКСА, яка завершила турнір Другої ліги на 2-му місці вдома впевнено переграла запорізький Металург (7-е місце у групі Вибування Першої ліги) – 3:1.

Команда, що представляє село Тарасівку Фастівського району Київської області, а назва якої розшифровується, як Українська християнська спортивна академія (UCSA), активно розпочала матч, і вже на 27-й хвилині відкрила рахунок завдяки голу Дмитра Махнєва з пенальті.

Однак дуже швидко Металург відновив рівновагу, коли свій момент реалізував Дмитро Гуменяк.

Такий рахунок протримався дуже довго, однак в кінці зустрічі ЮКСА все ж змогла здобути позитивний для себе результат. На 83-й хвилині гольовим ударом відзначився бразильський легіонер Габріел Гоуларт. А у компенсований час господарі забили ще один м'яч – його на свій рахунок записав ще один бразилець Вава.

У паралельному матчі Хуст (6-е місце у групі Вибування Першої ліги) та Звягель (3-й у Другій лізі) зіграли внічию – 1:1.

Матчі-відповіді заплановані на 8 червня.

Нагадаємо, Першу лігу залишили Кремінь (Кременчук), Чернігів та Гірник-Спорт (Горішні Плавні). Натомість, туди напряму вийшла Дружба з села Мирівка Обухівського району Київщини.