Ла Ліга, 36-й тур

Жирона – Вільярреал – 0:1

Голи: Траоре, 59

Вилучення: Феменья, 90+5

Жирона вже забезпечила собі місце в Лізі чемпіонів, а от Вільярреал сподівається потрапити хоча б до Ліги конференцій. Особливо цікавим поєдинок робили бомбардирські перегони, у яких лідирують форварди цих команд – Артем Довбик та Александр Серлот.

Перший тайм виявився досить інтенсивним. Жирона грала першим номером, а от суперники більше захищалися. Втім, найнебезпечнішим моментом першої 45-хвилинки можна назвати спробу Траоре на 9-й хвилині – він цілився у дев'ятку, але кіпер виконав чудовий сейв.

По перерві вперед вийшов Вільярреал – після серії рикошетів м'яч відскочив до Траоре, який і відправив м'яч у сітку. На 63-й хвилині Циганков ледь не оформив шедевр. Українець завдав неймовірного удару з-за меж карного майданчику і м'яч влучив у поперечку.

Згодом Віктор Циганков опинився на газоні після зіткнення з Москерою. Втім, наш земляк зміг продовжити гру. Мічел вирішив замінити його вже на 81-й хвилині – замість українця на поле вийшов Вілья. На останній компенсованій хвилині арбітр вилучив Феменью.

До кінця поєдинку протримався рахунок 1:0 на користь Вільярреала. Жирона продовжила перебувати на 3-й сходинці з 75-ма балами. Вище розташовуються Барселона (76) та мадридський Реал (93).