Ліга Європи. Півфінал. Перший матч

Марсель – Аталанта – 1:1

Голи: Мбемба, 20 – Скамакка, 11

Рома – Байєр – 0:2

Голи: Вірц, 28, Андріх, 73

У чвертьфіналі Ліги Європи головною сенсацією стала Аталанта, яка розгромила Ліверпуль в гостях з рахунком 3:0, а вдома зберегла перевагу за забитими м'ячами (0:1). Марселю знадобилася серія післяматчевих пенальті, щоб пройти Бенфіку. Рома у попередній стадії двічі переграла Мілан, а непереможний Байєр Лееркузен пройшов Вест Хем.

Бергамаски першими розписалися у воротах Марселя. Оборонці французів проспали Скамакку на підході до штрафного, той отримав передачу і впевнено прострілив кіпера. За 9 хвилин рахунок вже був рівний. Мбемба з лінії штрафного забив красень-гол рикошетом від стійки. По перерві олімпійці перетягнули ковдру на себе. Сарр забив, проте з офсайда. Унахі мав ще один момент і пробив у поперечку. Фіналіст визначиться у Бергамо – 1:1.

Байєр майже гарантував собі путівку в фінал, або принаймні непоганий гандикап у Леверкузені. Рома пропустила перший м'яч на 28-й хвилині через помилку в обороні. Грімальдо обікрав суперника в штрафному та асистував Вірцу. У другому таймі Андріх шедевральним пострілом у дев'ятку закрив питання щодо переможця – 2:0.