Ліга Європи. 1/4 фіналу. Матчі-відповіді

Аталанта – Ліверпуль – 0:1 (перший матч 3:0)

Гол: Салах, 7 (пенальті)

Вест Хем – Байєр – 1:1 (перший матч 0:2)

Голи: Антоніо, 13 – Фрімпонг, 89

Ліверпуль розгромно програв Аталанті перший домашній матч, пропустивши три м'ячі. Камбек в Італії став би казкою для підопічних Юргена Клоппа, але в гру втрутилась реальність. Для гостей матч розпочався якнайкраще. Вже на 6-й хвилині вони отримали право пробити пенальті й Мохамед Салах цей шанс не змарнував, відкривши рахунок.

Кураж "червоних" продовжувався до перерви. Салах і Діас не реалізували ще кілька моментів. Копмайнерс був близьким, щоб зрівняти рахунок, але забив з офсайда. В другому таймі бергамаски перевернули хід гри й почали створювати купу моментів біля воріт Аліссона. Підводила лише реалізація. Врешті, Ліверпуль так і не зміг врятуватися від вильоту з Ліги Європи.

У паралельному матчі Вест Хем ледь не здолав новоспеченого чемпіона Німеччини. Байєр – єдина команда з топ-5 ліг Європи, яка не програвала у поточному сезоні, а це 43 матчі поспіль.

Антоніо на 13-й хвилині вивів "молотобійців" вперед. Мінімальну перевагу господарі втримували до 89-ї хвилини. Дивовижну серію Хабі Алонсо врятував Фрімпонг. За підсумком двох матчів далі пройшов Байєр.