Незважаючи на пристойний виступ у Європі, керівництво клубу не дуже задоволене останніми результатами у Бундеслізі, де команда зараз посідає 5-те місце.

Тому, як прогнозує The Independent, незабаром зміни торкнуться всіх позицій, починаючи від спортивного директора до головного тренера. Щоправда, швидше за все, це буде відкладена революція. Едіна Терзіча звільнять не після цього сезону. У клубі все частіше починають обговорювати ймовірність повернення в команду Юргена Клоппа влітку 2025 року. Тренер вирішив залишити Ліверпуль у червні цього року, після чого планує взяти відпустку на рік – ось після цього він і змінить Терзича, за задумом керівництва "джмелів".

Ймовірно, ідея запрошення Клоппа пов'язана з поверненням до клубу колишнього голови скаутського відділу Свена Міслінтата, який розпочне роботу з наступного сезону на посаді планувальника складу.

У Борусії вважають, що Клопп знайде спосіб розвивати клуб далі. Тренер вже працював у Дортмунді з 2008 по 2015 рік, виграв два чемпіонати Бундесліги, Кубок Німеччини і дійшов до фіналу Ліги чемпіонів.