Ліга Європи, 1/4 фіналу, другий матч

Рома – Мілан – 2:1 (перший матч – 1:0)

Голи: Манчіні, 12, Дибала, 22 – Габбія, 85

Вилучення: Челік, 31 (Рома)

Вдень Рома оголосила про новий контракт для Даніеле Де Россі, а вечором підопічні привітали тренера якісним футболом. Вже до 22-ї хвилини "вовки" мали розгромну перевагу за сумою двох матчів.

Джанлука Манчіні не збирається знімати мантію головного бомбардира Роми. Центрбек забив переможний гол Лаціо в чемпіонаті, переможний Мілану тиждень тому, а тепер відкрив рахунок. Стійка прийняла на себе постріл Пеллегріні, але першим на добивання встиг саме захисник Роми.

За 10 хвилин Дибала вдруге засмутив Меньяна майстерним ударом в нижній кут. Лукаку в цьому епізоді видав потужний забіг, але незабаром покинув поле через травму. Завдання Роми ускладнив і Зекі Челік. Турок отримав пряму червону за бездумний стрибок в ноги Леау.

Мілан нічого не міг вичавити з чисельної переваги. Лише під завісу зустрічі Габбія скоротив відставання, але до порятунку було дуже далеко. 2:1 тут і 3:1 загалом – Рома впевнено виграє італійську битву. Банда Де Россі крокує у півфінал, де зустрінеться з Байєром. Нагадаємо, минулого року "вовки" дійшли до фіналу, який програли Севільї в серії пенальті.