Ліга Європи, 1/4 фіналу

Бенфіка – Марсель – 2:1

Голи: Рафа Сілва, 16, Ді Марія, 52 – Обамеянг, 67

Мілан – Рома – 0:1

Голи: Манчіні, 17

Бенфіка мінімально обіграла Марсель. Анатолій Трубін традиційно з'явився в основному старті "орлів" та долучився до впевненої перемоги своєї команди. На жаль, українець в особливому матчі проти клубу, який вибив з ЛЄ рідний для нього Шахтар, не зумів зберегти ворота "сухими".

Відкрити рахунок вдалось Рафі Сілві, який акуратно покотив м'яч у ближній кут. На старті другого тайму Бенфіка збільшила перевагу – Ді Марія завершив шикарну атаку лісабонців. Втім французи не похнюпили носа і зуміли вразити ворота Трубіна. Обамеянг, який добряче попсував нерви Шахтарю, підловив на помилці оборонця суперника і реалізував вихід віч-на-віч. Трубін практично не мав роботи протягом матчу – суперник лише один раз влучив у рамку воріт, який виявився результативним.

Італійський двобій закінчився важкою перемогою Роми. Команди провели рівний поєдинок, але більше фортуна посміхнулась підопічним Де Россі. Долю зустрічі вирішив гол в екваторі першого тайму. Пауло Дибала зробив чудову подачу з кутового, яку замкнув Джанлука Манчіні. Шокований Мілан почав активно тиснути на суперника та зробив 22 удари по воротах римлян – втім вирівняти паритет "россонері" не змогли.