Ця пара проводила півфінал минулого сезону. Тоді в Мадриді була нічия 1:1, але вдома Ман Сіті розірвав суперника з рахунком 4:0.

Реал ніби продовжив жахіття минулого року. Вже на першій хвилині Чуамені зрубав суперника на жовту картку – француз пропустить матч-відповідь. Ще страшнішим покаранням для Реала став штрафний. Бернарду з неочевидної позиції пробив у нижній кут, до чого Лунін був неготовий – 0:1. Андрію явно випишуть критику.

Реал все перевернув на свою користь за 12 хвилин. Мадридцям дуже щастило з рикошетами. Діаш зрізав у власні ворота гармату Камавінга, Родріго скористався відсутністю Вокера. Аканджі не встиг за вінгером Реала, а потім підправив його удар повз Ортегу.

Потім настало тривале затишшя аж до другої половини. Для цього матчу потрібна була дика хвиля. Ман Сіті двічі піймав її по перерві. Якщо шедевр Філа Фодена був очікуваний, то Гвардіол здивував. За ці голи Луніну навряд дорікнуть.

Реал відповів своїм божевіллям. Вальверде піймав подачу і з льоту пробив повз Ортегу – 3:3! Ймовірно, саме цей результат справедливий для цієї перестрілки. Все вирішиться 17 квітня у Манчестері.