Пара закрутила роман у 2019-му, після того, як італієць розлучився з колишньою дружиною Наталією Летері. У шлюбі з останньою Жоржінью перебував 8 років.

Співачка Кетрін Гардінг не була заміжня. Втім ще у 2014-му вона мала нетривалі стосунки з голлівудським актором Джудом Лоу – дворазовим номінантом на премію "Оскар". Результатом бурхливого роману стало народження донечки Ади.

У 2020-му кохана Жоржінью взяла участь у відомому британському шоу "Голос країни" під псевдонімом Кет Кавеллі, де змогла дійти до "нокаутів". А вже невдовзі вона народила футболісту сина Джакса.

І хлопчика, і дівчинку пара виховує удвох. Кетрін називає свого "екс" Джуда Лоу чудовим батьком, втім у документальному серіалі про Жоржінью від Amazon Prime Ада називала італійця татом.

До слова, 32-річний хавбек перебрався до Арсенала в січні 2023 року з Челсі за 12 мільйонів фунтів стерлінгів. Ще не так давно, у 2021-му, Жоржінью був на піку кар'єри, зігравши вирішальну роль у тріумфі "синіх" в Лізі чемпіонів, а пізніше – в перемозі Італії на Євро-2020. Попри це уродженець Бразилії й вихованець Верони посів лише третє місце в номінації "Золотий м'яч".