АПЛ, 32 тур

Шеффілд Юнайтед – Челсі – 2:2

Голи: Богл, 32, Макберні, 90+3 – Сілва, 11, Мадуеке, 66

Челсі після драматичної звитяги над МЮ завітав у гості до найгіршої команди АПЛ. Михайло Мудрик перервав 3-матчеву серію виходів у основі і залишився у запасі лондонців.

Гості швидко зробили заявку на перемогу. Захисники Шеффілда пропустили подачу кутового на 39-річного Сілву, який спокійно замкнув навіть не головою, а ногою. "Клинки" першими пропустили і від Ліверпуля, але потім показали цілком гідний футбол. Щось схоже сталося і цього разу. Шеффілд затиснув Челсі на його половині та досягнув свого на 32-й хвилині. Хамер чудовою розрізною передачею знайшов Богла, який ударом з гострого кута застав Петровіча зненацька.

Шеффілд продовжував домінувати наприкінці першого та на старті другого таймів. Макберні не влучив головою з близької відстані, гармата Хамера просвистіла повз стійку.

Челсі зовсім незаслужено повернув собі перевагу. Мадуеке накрутив кількох захисників і потужно пробив у ближню дев'ятку – 1:2. Саме його замінив Мудрик на 82-й хвилині. Втім, "сині" навіть не думали розвивати успіх.

Шеффілд таки отримав нагороду за свої зусилля. На 90+3-й хвилині "клинки" буквально зім'яли оборону Челсі, і Макберні з кількох метрів зрівняв рахунок. На жаль, саме Мудрик програв підбір в зоні, з якої полетів асист.

2:2 – Челсі не зміг впритул наблизитися до зони єврокубків, хоча й продовжив безпрограшну серію до 7 матчів. Шеффілд залишається на дні, але банда Вайлдера ще поп'є крові іншим клубам.