АПЛ. 32-й тур

Евертон – Бернлі – 1:0

Гол: Калверт-Льюїн, 45+2

Вилучення: О'Ші, 62 (Бернлі)

Астон Вілла – Брентфорд – 3:3

Голи: Воткінс, 39, 81, Роджерс, 46 – Занка, 59, Мбемо, 61, Вісса, 68

Лутон – Борнмут – 2:1

Гол: Кларк, Дж. 73, Морріс, 90 – Таверньє, 52

Вулверхемптон – Вест Хем – 1:2

Голи: Сарабія, 33 (п) – Пакета, 73, Ворд-Праус, 85

Фулхем – Ньюкасл – 0:1

Гол: Гімараєш, 81

Евертон у домашньому поєдинку переміг Бернлі. Український захисник "ірисок" Віталій Миколенко з'явився на полі з перших хвилин та відіграв весь матч.

На екваторі другого тайму підопічні Венсана Компані залишилися в меншості – захисник Бернлі О'Ші отримав пряму червону картку. Поєдинок завершився мінімальною перемогою Евертона.

Брентфорд Єгора Ярмолюка на виїзді сенсаційно відібра очки у Астон Вілли. До 59-ї хвилини підопічні Унаї Емері впевнено вели у рахунку 2:0. Але потім "бджоли" за 9 хвилин наколотили три м'ячі у ворота господарів.

Врятуватися від поразки Астон Віллі вдалося завдяки голу Воткінса, який у тому матчі оформив дубль. До слова, Ярмолюк з'явився на полі на 81-й хвилині.

Борнмут на виїзді драматично поступився Лутону. Український оборонець "вишень" Ілля Забарний також вийшов у стартовому складі. Борнмут вирвався уперед на старті другого тайму завдяки голу Таверньє. Однак перевагу гостей нівелював Джордан Кларк. А на останній хвилині основного часу андердог вигриз перемогу – 2:1.