Михайло Мудрик вийшов на поєдинок у стартовому складі Челсі. А його команда відкрила рахунок вже на четвертій хвилині – відзначився Конор Галлахер. А на 19-й Коул Палмер подвоїв рахунок, реалізувавши пенальті.

До завершення першого тайму манкуніанці відновили паритет – у воротах Петровіча по черзі розписалися Алехандро Гарначо і Бруну Фернандеш. На екваторі другого тайму Фернандеш оформив дубль – МЮ вперше в цьому матчі вирвався вперед.

Однак вже у компенсований час на полі розігралася справжня драма. Діалло "привіз" пенальті у ворота "червоних дияволів". З 11-метрової позначки Палмер знову переграв Онана. А на 90+12 Коул став справжнім героєм поєдинку, оформивши хет-трик і вирвавши перемогу для Челсі – 3:2.

Мудрик відіграв 71 хвилину. За цей час український вінгер 39 разів торкнувся м’яча, віддав 19 точних передач з 21 (90%), зокрема, 1 ключову, завдав трьох ударів по воротах (1 в площину, 1 неточний та 1 заблокований), 11 разів втратив володіння м’ячем. Від SofaScore Михайло отримав оцінку 6,7 бала.