АПЛ. 30-й тур

Брентфорд – Манчестер Юнайтед – 1:1

Голи: Айєр, 90+9 – Маунт, 90+7

Український півзахисник Брентфорда Єгор Ярмолюк вийшов на поєдинок проти "червоних дияволів" у стартовому складі. Його команда мала нагоду вирватися вперед на екваторі першого тайму. Айвен Тоуні "відклеївся" від захисників суперника та зблизька намагався вразити ворота МЮ, але поцілив у поперечку.

Невдовзі оборонець "бджіл" Занельт також влучив у каркас. Загалом у першому таймі команда Ярмолюка награла на 0,83 очікуваних голів. Манчестер Юнайтед лише на 0,10. До перерви відкрити рахунок не вдалося жодній з команд.

На початку другого тайму відкрити лік забитим м'ячам могли манкуніанці – з убивчої позиції пробивав Хьойлунд, але Флеккен врятував. Невдовзі Льюїс-Поттер розряджав гармату у ворота МЮ, Онана невдало вибив просто на ногу Ярмолюку, але з ударом українця Андре теж впорався.

Єгор відіграв 70 хвилин. За цей час український хавбек 43 рази торкнувся м'яча, віддав 14 точних пасів з 26 (54%), один раз вдарив у площину воріт, виграв одну повітряну дуель і 16 разів втратив володіння м'ячем. Від статистичного порталу Sofa Score Ярмолюк отримав оцінку 6,8 бала.

На 73-й хвилині Тоуні розписався у воротах команди Еріка Тен Хага, але після перегляду VAR гол скасували через офсайд. Зустріч завершилася епічно. На сьомій компенсованій хвилині Мейсон Маунт, здавалось, вирвав для манкуніанців перемогу. Але "бджоли" встигли відповісти голом Крістоффера Айєра – 1:1.

Після цієї нічиєї МЮ залишається на шостій позиції (48 очок). Брентфорд йде 15-м (27 залікових балів). Очолює АПЛ Арсенал, у якого 64 пункти.