– Помітний хороший фізичний стан збірної, навіть у другому матчі, який зазвичай в цьому плані був проблемою для України раніше. Погоджуєтесь?

– Збірна у розкішному фізичному стані. Але тут декілька факторів. Наприклад, більша лава запасних. У Реброва чудовий підбір футболістів, він може міняти будь-які тактичні схеми.

Плюс те, що виконавці, які виходять на заміну, однозначно підсилюють гру команди. Це правильне розуміння ротації – коли гравець не ображається, що його не поставили, а розуміє, чому так відбувається.

Приклад того ж Зінченка. Він вийшов і відіграв шикарно. Був на полі справжнім лідером, справжнім мужиком. І я так можу довго про кожного з гравців говорити. Яремчук, Довбик…

Приємно зараз вражає Бражко. Таке відчуття, що він уже проводить 50-й матч за збірну. Настільки впевнено грає, діє правильно по позиції. Підстрахування крайніх хавів, підключення в захист. В нього велике майбутнє, він може не затриматись в Динамо, – сказав Федецький у коментарі для Tribuna.

Нагадаємо, Бражко дебютував за національну команду в матчі з Боснією і Герцеговиною. У поєдинку з Ісландією Володимир також вийшов у стартовому складі.