Нагадаємо, Бражко вийшов з перших хвилин на поєдинок проти Боснії і Герцеговини у півфіналі плей-офф відбору на Євро-2024. Хавбек відіграв 81 хвилину, а тоді його замінив Яремчук, який став героєм матчу. Роман за лічені хвилини оформив гол+асист, а Україна перемогла з рахунком 2:1.

"Дізнався, що буду у стартовому складі після прогулянки в день матчу. Мене підкликав Сергій Станіславович, сказав: "Я хочу, щоб ти грав". Я сказав, що готовий, і вже налаштовував себе.

Після обіду вже були думки, переживання трошки, звичайно. Потроху заспокоював себе і до матчу підійшов готовим, можна сказати.

Чи труханило в цей момент? Перші дві хвилини – так. Я вже з кімнати прийшов, сів, поклав телефон, сиджу, думаю, думаю, думаю, думаю: "Ну, треба грати, вигравати, показувати себе".

Першій про це сказав мамі. Вона більше переживала за мене, ніж я. Я не так сильно хвилювався, як мама.

Написав Андрій Ярмоленко, спитав, граю чи ні. Я написав, що у складі за пару годин до матчу. Сказав, що граю, він підтримав мене, написав: "Не хвилюйся, все нормально". Повпливав, можна сказати, і Сергій Сидорчук. Він мені в роздягальні каже: "Не хвилюйся, все добре". Підтримав, і мене це так зарядило, що я вийшов справді зі спокійною головою. Був заряджений, так сказати.

І вже коли на розминку виходимо та чуємо свист від уболівальників у Боснії, то я не боявся, але кайфував. Вони так свистять сильно, у мене вуха закладають, а я посміхаюся від того, що це кайф", – розповів Володимир у програмі "Трендець".