УПЛ, 17-й тур

ЛНЗ Черкаси – Минай – 1:2

Голи: Бар, 90+3 – Кораблін, 33, Устименко, 59

ЛНЗ твердо тримається на екваторі турнірної таблиці чемпіонату України, а от Минай перебуває не в найкращому становищі. Втім, команда Желько Любеновіча зі старту весняної УПЛ демонструє неабияку жагу покращити позицію. Ця зустріч не стала винятком.

Перший тайм виявився досить сухим на моменти. ЛНЗ ніяк не міг віднайти свою гру, майже не створивши небезпеки, а от закарпатці таки вхопилися за один з небагатьох моментів. На 33-й хвилині Кораблін відреагував на передачу під час контратаки від Ременяка та влучив у ворота.

Гол півзахисника Миная додав темпу грі. Вже по перерві ЛНЗ більше створював, втім, знову пропустив. На 59-й хвилині комбінація підопічних Любеновіча знову спрацювала – відзначився Устименко.

Закарпатцям все ж не вдалося втримати впевнену перемогу. На останній компенсованій хвилині Бар головою замкнув подачу Наумця з правого флангу зі штрафного. Фінальний свисток арбітра пролунав за рахунку 2:1 на користь гостей.

Завдяки перемозі над черкасцями Минай скоротив відставання від Металіста 1925 до 3 очок, але продовжив перебувати на останньому місці УПЛ (13 балів). Очолює чемпіонат України Шахтар (43).