Українська Прем'єр-ліга. 21-й тур

Шахтар – Минай – 2:0

Голи: Судаков, 24 (пенальті), Сікан, 30

Поєдинок між лідером та аутсайдером турнірної таблиці навіть попри очевидну різницю в класі розпочався аж надто односторонньо. Минай притиснувся до власних воріт й доволі кволо шукав можливості для контратак. Тим часом ворота Кемкіна обстрілювали чи не всі гравці Шахтаря.

Азаров на 4-й хвилині пробив у каркас. Зубков, Судаков, Кевін – ніхто не міг пробити кіпера господарів. Врешті, господарям допоміг пенальті. Корнійчук сфолив проти Коноплі, до 11-метрової позначки підійшов Судаков і впевнено реалізував удар.

Невдовзі Сікан подвоїв перевагу завдяки помилці Вакули (екс-гравця Шахтаря і Полісся, якому через проблеми з поведінкою вказали на двері в обох командах). Невдалу передачу скандаліста перехопив Кевін, він же асистував Данилові й, загалом, був одним з найактивніших на полі. У першій половині "гірники" завдали 20 ударів, 8 з них у площину воріт суперника.

По перерві Шахтар довів гру до перемоги. Кевін, Судаков і Сікан не дозволяли задрімати воротарю Миная, однак моменти були вже не такими гострими. Закарпатці дедалі частіше отримували м'яч у подарунок, хоча не надто поспішали відіграватися. Після 60-ї хвилини Пушіч випустив на поле 18-річного Цуканова, згодом – Траоре і Бондаренка. Вони закрили матч – 2:0.

Шахтар набрав 43 очки і одноосібно очолив турнірну таблицю УПЛ, відірвавшись від Кривбаса на 3 бали. Минай залишився на останній сходинці (10 очок).