Офіційним транслятором матчів Євро-2024 в Україні буде онлайн-сервіс MEGOGO. Голосами турніру стала низка відомих коментаторів, яких частенько можна почути на топових футбольних подіях. Щоправда, вболівальники не зможуть насолодитися роботою легенди коментаторського цеху Віктора Вацка, який працював на матчах збірної на попередніх європейських першостях.

Матчі чемпіонату Європи коментуватимуть Вадим Скічко, Роберто Моралес, Вадим Шевякін, Віталій Кравченко, Володимир Кобельков, Сергій Лук’яненко, Олександр Новак, Віталій Волочай, Віталій Похвала, Володимир Звєров, Владислав Шалота, Віталій Звєров, Роман Бебех, Павло Посохов, Гліб Скрипченко та Єгор Старков.

Протягом турніру також MEGOGO планує проведення великих студій з експертами та ведучими, якими будуть Артем Панченко, Олександра Кучеренко, Володимир Кобельков і Сергій Пейчев. Також сервіс створив власну міністудію, яка вироблятиме "візитівки" – студії протягом матчів турніру, що не потраплять до великого студійного мовлення, повідомляє Tribuna.