У форварда СК Дніпро-1 Даніеля Ківінди склались непрості відносини з Юрієм Максимовим – головний тренер у матчах з Оболонню та ЛНЗ показово прибирав нападника з поля після виходу того на заміну. Комерційний директор дніпрян В'ячеслав Фрідман пояснив, як у клубі намагаються вберегти 18-річного футболіста від психологічної травми, викликаної "вибриками" Максимова.

"З ним розмовляє той самий Євген Селезньов. Він пояснює йому як нападник нападнику. Працює над його психікою. Молодий хлопець. Він повинен справлятися з такими моментами і сприймати це адекватно. Його випускають, змінюють і потім знову випускають, але на нього все одно сподіваються.

Його змінюють, можливо, через те, що він не виконував установки, які йому давав Максимов. Максимову не подобалися ці 10-20 хвилин, які він перебував на полі, як він виконував його установки. Це звичайний виховний процес. Він має сприймати його адекватно.

А щодо чуток, що Ківінда погано грає через неправильний підбір взуття... Жартівливі розмови перетворилися на якусь історію. Не треба їм сильно надавати значення. Можливо, бутси він має поміняти. Якщо декілька разів уже сказали, отже у цьому щось є", – сказав Фрідман у коментарі UA-Football.

Нагадаємо, Ківінда – вихованець дніпрян. У поточному сезоні за СК Дніпро-1 він провів 10 матчів у всіх турнірах, без результативних дій. Transfermarkt оцінює його у 300 тисяч євро.