Суд Барселони постановив відпустити колишнього футболіста під заставу в один мільйон євро до винесення остаточного вироку після поданих апеляцій. Крім цього, засуджений повинен здати свої паспорти – бразильський та іспанський. Про це повідомляє Marca.

Суддя вирішив, що ризик втечі Дані Алвеса знизився. У своїй резолюції суд забороняє бразильцю покидати Іспанію та змушує його раз на тиждень з'являтися до провінційного суду Барселони. Крім цього, екс-футболісту заборонено наближатися до жертви сексуального насильства ближче ніж на 1 кілометр, а також до її місця роботи й місць, які вона часто відвідує. Йому також не можна спілкуватися з нею жодним чином, доки суд не ухвалить остаточного рішення у справі.

Нагадаємо, раніше Дані Алвеса засудили до чотирьох з половиною років позбавлення волі за зґвалтування жінки в нічному клубі Барселони. Він перебуває у в'язниці понад 420 днів.

Вирок проти колишньої зірки Барселони ще не остаточний. Алвес і його жертва подали апеляцію до Вищого суду Каталонії. Прокуратура та приватне обвинувачення просять збільшити термін ув'язнення, а захист бразильця попросив звільнити футболіста з-під варти.