Серія А, 29-й тур

Верона – Мілан – 1:3

Голи: Нослін, 64, – Ернандес, 44, Пулішіч, 50, Чуквуезе, 79

Стефано Піолі перебуває під пильним наглядом фанатів клубу. У минулому матчі Мілан обіграв на своєму полі Емполі з рахунком 1:0, але тренера таки розкритикували за непривабливу гру. Цього разу міланці знову здобули перемогу.

Мілан після численних невдалих спроб таки вирвався вперед наприкінці 45-хвилинки. Ернандес, продемонструвавши прекрасні індивідуальні дії, відправив м'яч у сітку.

По перерві перевагу "россонері" подвоїв Пулішіч. Втім, невдовзі Нослін повернув інтригу в гру, пробивши із середньої відстані. Підопічні Піолі знову продемонстрували ряд невдалих спроб забити. Та все ж такі дії не виявилися марними, адже під завісу зустрічі Чуквуезе забив справжню цукерочку. Семюел підхопив м'яч після відскоку та блискуче відправив під ліву стійку.

Здобувши досить впевнену перемогу з рахунком 3:1 Мілан розташувався на 2-й сходинці чемпіонату Італії (62 бали). Очолює чемпіонат – Інтер. В його активі 75 очок. Замикає трійку лідерів Ювентус (59 пунктів), який сьогодні розписав "суху" нічию з Дженоа Руслана Маліновського.