Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу

Борусія Дортмунд – ПСВ – 2:0

Голи: Санчо, 3, Марко Ройс, 90+5

У першому матчі команди обмінялися голами і завершили зустріч за нічийного рахунку (1:1). Другий поєдинок 1/8 фіналу став домашнім для німців, тож рідний стадіон та вболівальники надали Борусії сил все ж пробитися до чвертьфіналу.

Дортмундці вийшли вперед ще на 3-й хвилині поєдинку. Брандт асистував Санчо, який відзначився більярдним ударом з-за меж штрафного. Після цього підопічні Терзіча створили ще ряд моментів, які не увінчалися успіхом.

Відразу ж по перерві команди обмінялися небезпекою, але до голу ніяк не доходило. На 71-й хвилині ПСВ ледь не зрівняв рахунок, та Бакайоко не переграв голкіпера. За декілька миттєвостей Борусія таки забила – Марко Ройс виконав прострільну передачу і Фуллькруг спрямував його в ціль. Втім, арбітр швидко припинив святкування, зафіксувавши офсайд.

Здавалося, що матч так і завершиться мінімальною перемогою дортмундської Борусії. Однак Марко Ройс поставив крапку на останній компенсованій хвилині, скориставшись помилкою в захисті. Тож підопічні Терзіча впевнено вийшли до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.