Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, матч-відповідь

Атлетіко – Інтер – 2:1 (перша гра – 0:1)

Голи: Грізманн, 35, Депай, 87 – Дімарко, 33

Атлетіко розпочав дуже активно ("матрацникам" треба було відігрувати пропущений гол на Джузеппе Меацца) і вже на 5-й хвилині змусив хапатись за голову Дієго Сімеоне. Ліно втік від захисників лівим флангом, увірвався у штрафний і закручував у дальній кут. Зоммер у падінні зачепив сферу і не дав влетіти їй у сітку.

На 13-й хвилині Дюмфріс повторив дзеркальну комбінацію, але правим флангом. Дензел втік від Ермосо і з гострого кута цілив під ліву стійку, але Облак потягнув. За трохи Лаутаро спробував завдати удару з далеку, але м'яч влучив у голову Вітселю, змінив траекторію і ледь не залетів під поперечину.

В середині тайму Мората головою по центру замикав навіс Ермосо у штрафний – Зоммер зреагував на удар.

На 33-й хвилині Барелла протягнув м'яч лівим флангом, віддав в район одинадцятиметрової позначки і Дімарко прошив Облака, вивівши Інтер вперед. Та вже у наступній атаці Грізманн відновив статус-кво: Павар не зміг вибити м'яч після закидання у штрафний і віддав його прямісінько у ноги Антуану, той розвернувся і зробив рахунок 1:1.

На останніх хвилинах першого тайму Павар виправився за свій фейл і врятував Інтер від вірного гола, заблокувавши удар Грізманна.

Зоммер по перерві знову врятував Інтер, потягнувши сферу після удару Антуана у правий кут. Тюрам приклався до м'яча з меж штрафного, але той пролетів над поперечиною. Атлетіко тиснув і на 81-й хвилині ледь не досяг успіху – Депаю, який вийшов на заміну, в останній момент не дали пробити. Тюрам одразу ж втік у швидку контратаку, вийшов сам на сам і поспішив пробити – у руки Зоммеру.

На 85-й хвилині Депай ледь не довів вболівальників до інфаркту, влучивши у стійку. Та вже у наступній атаці нідерландець реабілітувався, з району одинадцятиметрової позначки влучно пробивши з-під де Врея. Вже у доданий час Атлетіко мав ставити крапку, але Рікельме з вбивчої позиції дивом пробив над поперечиною.

На останній хвилині першого додаткового тайму Депай зі штрафного ледь не вбив де Врея, влучивши тому в обличчя. Запекла боротьба в останній п'ятнадцятихвилинці також не принесла голів і все вирішувалось у серії післяматчевих пенальті.

У лотереї більше пощастило Атлетіко: Облак потягнув удари Санчеса та Классена, а Лаутаро у вирішальній спробі стрільнув по горобцях.