Ла Ліга, 28 тур

Реал – Сельта – 4:0

Голи: Вінісіус, 21, Гуайта, 79, (аг), Домінгес, 88 (аг), Гюлер, 90+4

Реал приймав свого колишнього тренера Рафу Бенітеса, який провів жахливі півроку на Сантьяго Бернабеу в сезоні 2015/16. Зараз переможець ЛЧ, ЛЄ і дворазовий чемпіон Іспанії мріє просто втримати Сельту в еліті.

Мадридці впевнено забрали м'яч і відкрили рахунок на 21-й хвилині. Кутовий призвів до канонади з трьох ударів – Рюдігер, Вінісіус, ще раз Вінісіус. Гуайта дві спроби парирував, але проти третьої був безсилий. Натомість Андрій Лунін "дрімав" у протилежних воротах – один простенький удар за весь тайм.

Друга половина протікала в сходому руслі. Щоправда, Вінісіус не втримався від чергових розбірок. Вихованець Барселони Мінгеса ледь не розірвав футболку зірки Реала і готувався отримати свою жовту картку. Віні цього було мало – штовхнув суперника у живіт, за що також отримав "гірчичник".

Реал довів справу до розгрому чужими руками. Рюдігер знову пробив на кутовому, влучив у поперечку, але м'яч від спини Гуайти таки залетів у ворота. Кіпер Сельти ще й помилився на виході, підставивши Карлоса Домінгеса – 3:0. "Джокери" Анчелотті добили бідну Сельту. Себальйос розрізною передачею знайшов 19-річного Гюлера, який оформив свій дебютний гол за Реал.

Мадрид зберігає впевнений відрив на вершині таблиці – 7 очок від Жирони, 8 від Барси. Наступний матч "вершкові" проведуть 16 березня проти Осасуни. Це може бути "лебедина пісня" Андрія Луніна, адже після міжнародної паузи очікується повернення Тібо Куртуа. Сьогодні ж українець радіє 10-му "кліншиту" в сезоні.