Серія А. 28-й тур

Ювентус – Аталанта – 2:2

Голи: Камб'ясо, 65, Мілік, 70 – Коомпайнерс, 35, 75

"Б'янко-нері" могли виходити вперед вже на старті поєдинку. Головою в ближній кут небезпечно цілився Міретті, але воротар Аталанти виручив.

А у другій половині тайму вперед вирвалися бергамаски, кмітливо реалізувавши штрафний удар. Пашаліч викотив на Коопмайнерса, а той холоднокровно розрядив гармату у ворота Ювентуса. "Стінка" господарів зреагувати не встигла.

Туринці зуміли відквитати гол аж на 65-й хвилині. К'єза на підступах до штрафного відпасував м'яч на Маккенні, той грамотно віддав на хід Камб'ясо, відрізавши цим пасом кількох суперників. Андреа ж спокійно переправив снаряд у сітку. За лічені хвилини господарі забили знову. Маккенні в карній зоні грудьми скинув на Міліка, а форвард вивів Ювентус вперед.

Однак Аталанта напрочуд швидко відновила паритет – Коопмайнерс оформив дубль. Цього разу підопічні Аллегрі врятуватися від втрати очок не змогли. 2:2 у підсумку.

Зараз Ювентус розташувався на третій позиції в Серії А (58 очок), відстаючи від лідера (Інтер) на 17 залікових балів. Натомість туринців обійшов Мілан, який тепер перебуває на другій сходинці (59 очок). Аталанта ж перебуває на шостому щаблі (37 пунктів).