Серія А, 28 тур

Мілан – Емполі – 1:0

Гол: Пулішіч, 41

Віктор Коваленко після двох виходів у основі повернувся до запасу Емполі. У Мілана була серйозна втрата – Рафаел Леау відбував дискваліфікацію через перебір жовтих.

До перерви вийшла картина, яку не раз можна було спостерігати у виконанні "россонері" цього сезону. Підопічні Піолі не мали серйозної переваги над суперником, але саме їм вдалося "розмочити" рахунок. Асистентом виступив гравець, який підміняв Леау на лівому фланзі атаки. Окафор вирвався на простір і покотив Пулішічу, який з допомогою рикошету пробив Капріле. Бригада Хуана Саккі зафіксувала офсайд Окафора, але повтор показав – все чисто.

По перерві видовища не додалось. Мілан легко в'язав зусилля найгіршої атаки чемпіонату (22 голи у 27 матчах), але і сам не поспішав розвивати перевагу. Коваленко з'явився на 55-й хвилині і також розчинився у "сірості" Емполі. Дестро під завісу зустрічі струснув стійку, проте тут офсайд був очевидним.

1:0 – Мілан без блиску забирає перемогу і обганяє Ювентус на 2 очки. Туринцям ще сьогодні грати з Аталантою. Емполі має всього один пункт запасу над зоною вильоту.