Ліга 1. 25-й тур

ПСЖ – Реймс – 2:2

Голи: Абдельхамід, 17 (а), Рамуш, 19 – Мунетсі, 7, Діакіте, 45

Кіліан Мбаппе поєдинок розпочав на лаві запасних, однак перебував у чудовому настрої. У першому таймі події розвивалися дуже стрімко. Вже у дебюті зустрічі підопічні Луїса Енріке отримали ляпаса від гостей. Діакіте запресингував Хакімі біля воріт ПСЖ, видряпав снаряд у марокканця і відпасував на Мунетсі, який відкрив лік забитим м'ячам. Навас теж зіграв відверто невдало.

Однак дуже швидко Реймс знівелював свою перевагу – Абдельхамід зрізав м'яч у свої ж ворота. Ще через дві хвилини парижани вийшли вперед. Лі навісив з флангу в штрафний, оборонець Реймса Агбаду метушливо намагався вибити м'яч, але він зрикошетив до Гонсалу Рамуша, який чітко скористався шансом – 2:1.

Втім, ще до перерви гості змогли відновити паритет. Той-таки Агбаду розкішною розрізною передачею вивів Діакіте віч-на-віч з Навасом, і хавбек виграв цю дуель у воротаря.

Луїс Енріке випустив Кіліана Мбаппе аж на 73-й хвилині – той замінив Рамуша. Загалом у другому таймі Реймс награв на 0, 68 голів, господарі – на 0,45. Однак рахунок залишився незмінним – 2:2.

Це вже третій матч ПСЖ без перемог. Та все ж у парижан досі є солідний гандикап на вершині Ліги 1. Брест, який іде другим, вони випереджають на 10 очок. Реймс розташувався на дев'ятій позиції.

Додамо, що цього тижня ПСЖ також здобув путівку у чвертьфінал Ліги чемпіонів, без проблем пройшовши Реал Сосьєдад – 4:1 за сумою двох матчів.