Очікується, що влітку парижан покине головна зірка команди Кіліан Мбаппе, аби перебратись до "бланкос". ПСЖ не заробить ані копійчини на цьому трансфері, тому збирається відплатити мадридцям. Про це повідомляє Sport.es з посиланням на Radio Montecarlo.

Французький клуб спробує підписати Вінісіуса, щоб дізнатися, як цього досягти. Зазначається, що йдеться лише про спробу, а не про остаточний трансфер. Флорентіно Перес може прийняти грошовиту пропозицію, з іншого боку, у Реала наразі немає проблем з фінансами. Бразильський вінгер – один з найбільших активів мадридців. Його контракт з "бланкос" розрахований до 2027 року, а клаусула становить один мільярд євро.

Фанати можуть по-різному сприйняти прощання з Вінісіусом. З одного боку, він демонструє гру найвищого рівня. З іншого – його витівки шкодять іміджу клубу.

Додамо, у поточному сезоні Мбаппе провів 34 матчі за ПСЖ, у яких відзначився 34 голами та 7 асистами. В активі Вінісіуса цього сезону 26 ігор, 15 забитих м'ячів та 7 результативних передач. Реал і парижани продовжують боротьбу в плей-офф Ліги чемпіонів.