АПЛ, 28 тур

Вулверхемптон – Фулхем – 2:1

Голи: Аїт-Нурі, 52, Семеду, 67 – Івобі, 90+9

Крістал Пелас – Лутон – 1:1

Голи: Матета, 11 – Вудроу, 90+6

Борнмут – Шеффілд Юнайтед – 2:2

Голи: Уаттара, 74, Унал, 90+1 – Хамер, 27, Робінсон, 65

Нереалізований пенальті: Соланке, 14 (Б)

Вулверхемптон переміг Фулхем завдяки потужному другому тайму. Обидва голи в активі латералів "вовків", що дещо нагадує сенсаційний Байєр Хабі Алонсо.

Іншій лондонській команді також не пощастило. Крістал Пелас був близьким, щоб завдати Лутону п'ятої поразки поспіль. Матета оформив шедевр на 11-й хвилині. Даніель Муньйос підчатував обрізку Дауті і викотив передачу французу, який елегантним дотиком п'ятки переправив м'яч у ворота. "Орли" відбивалися до останніх секунд, але все ж тріснули.

Борнмут вдома приймав найгіршу команду АПЛ. Вже на 14-й хвилині Соланке заробив пенальті і сам взявся виконувати. Втім, найкращий бомбардир "вишень" послизнувся та запустив м'яч над воротами.

Шеффілд ошелешив господарів голом на 27-й хвилині не без помилки Забарного. Українець не встиг накрити ні постріл Богла, ні добивання Хамера. Після перерви становище Борнмута стало критичним – Робінсон подвоїв перевагу "клинків". Бідолашний Соланке випадково віддав асист супернику, а потім пережив скасований гол через гру рукою.

Борнмут влаштував дивовижний камбек зусиллями "джокерів" – Уаттара та Унала. Підопічні Іраоли навіть могли виривати перемогу, але довелося задовольнитись нічиєю. "Вишні" спокійно залишаються в середині таблиці. Шеффілд посунув на дно Бернлі, але сам теж далеко від зони порятунку – 10 очок відставання.