Матч Ліверпуль – Манчестер Сіті відбудеться 10-го березня. Стартовий свисток пролунає о 17:45. У прямому ефірі поєдинок транслюватиме платформа Setanta.

Цей матч може стати вирішальним у боротьбі за трофей АПЛ. Переможець одноосібно очолить турнірну таблицю, а нічия зіграє на руку Арсеналу. Для Юргена Клоппа це дербі з "містянами", найімовірніше, стане прощальним. Влітку наставник планує покинути мерсисайдців, а наостанок можна ефектно грюкнути дверима, здобувши два великі трофеї.

Днями Ліверпуль виграв перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи, розбивши Спарту з рахунком 5:1. Дарвін Нуньєс оформив дубль, Мак Аллістер, Діас і Собослай забии ще три м'ячі. Елліот віддав три асисти. Питання лише в тому, чи зможуть "червоні" продемонструвати таку ж якісну гру проти команди Гвардіоли.

Манчестер Сіті цього сезону захищає одразу два трофеї – АПЛ і Ліги чемпіонів. У єврокубковому турнірі "містяни" напередодні пройшли до чвертьфіналу, двічі перегравши Копенгаген з однаковим рахунком 3:1. У матчі-відповіді проти данців забивав, зокрема, й Ерлінг Холанд. А Матеуш Нуньєш на екваторі другого тайму зламав палець, тому проти Ліверпуля він зіграти не зможе.

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом матчу Манчестер Сіті. Коефіцієнт на перемогу "містян" у основний час становить 2,36. Звитягу Ліверпуля експерти оцінили коефіцієнтом 3,05. Нічия помножить ставку на 3,90.

Фахівці очікують на результативний поєдинок. На тотал більше 2.5 голів ставлять з коефіцієнтом 1,56. На аналогічний тотал менше – 2,51. На те, що Холанд відзначиться забитим м'ячем дають коефіцієнт 2,00. На гол Мохамеда Салаха – 2,50, а на таку ж результативну дію Дарвіна Нуньєса – 2,85.