Ліга Чемпіонів, 1/8 фіналу

Манчестер Сіті – Копенгаген – 3:1

Голи: Аканджі, 5, Альварес, 9, Холанд, 45+3 – Ельюнуссі, 29

"Містяни" були очевидним фаворитом протистояння. Це підопічні Гвардіоли підтвердили перемогою з рахунком 3:1 у першому поєдинку 1/8 фіналу ЛЧ. У зустрічі на Етіхад Стедіум Ман Сіті вдалося повторити рахунок першого матчу ще в дебютній 45-хвилинці.

Ще на 5-й хвилині швейцарському захиснику англійців Мануелю Аканджі вдалося відкрити рахунок після асисту Хуліана Альвареса. За декілька миттєвостей відзначився вже і сам форвард. Втім, на екваторі першого тайму Ельюнуссі скоротив відрив до одного м'яча, пробивши після точної передачі Оскарссона.

Ще до перерви гол Холанда повторив результат першого поєдинку між командами. До слова, це вже 6-й забитий м'яч Ерлінга у нинішньому розіграші Ліги чемпіонів. Завдяки цьому нападник порівнявся за голами з Харрі Кейном з Баварії та Кіліаном Мбаппе з ПСЖ.

По перерві темп гри значно сповільнився. Підопічні Гвардіоли активно контролювали м'яч, не даючи гостям можливості створити небезпеку, але і самі моментами не вражали. На 66-й хвилині Маттсон вхопився за шанс забити, підхопивши м'яч у метушні, але Едерсон легко парирував удар. Згодом поле покинув Нуньєш, вивихнувши пальця.

У підсумку Манчестер Сіті пройшов до наступного етапу Ліги Чемпіонів, здолавши Копенгаген з рахунком 3:1 у обох матчах.