Ліга Європи, 1/8

Бенфіка – Рейнджерс – 2:2

Голи: Ді Марія (пен), 45+2, Голдсон (авт), 67 – Лоренс, 7, Стерлінг, 45+5

В 1/16 фіналу Ліги Європи Бенфіка ледве пройшла Тулузу, яку вважали відвертим аутсайдером. У поєдинку 1/8 фіналу португальці знову мало не зазнали краху. Український голкіпер Бенфіки Анатолій Трубін вже традиційно захищав ворота команди зі старту.

У першому таймі було гаряче. Наш земляк пропустив ще на 7-й хвилині зустрічі – Лоуренс головою забив у ворота Бенфіки. Підопічні Роджера Шмідта навіть не могли покинути з м'ячем власну половину поля, тож нашому земляку довелося чимало попрацювати.

Вже у компенсований до першого тайму час Ді Марія відквитав один м'яч, реалізувавши пенальті. Втім, піти на перерву з нічийним результатом не вдалося: Трубін не взяв штрафний через метушню біля воріт, а потім через помилку оборонців м'яч опинився у сітці "орлів".

По перерві Бенфіка дещо додала і рахунок таки став 2:2. Все завдяки автоголу Голдсона, який головою спрямував передачу Ді Марії в сітку. Також неоднозначний епізод стався з Ді Марією – аргентинець пробив після свистка арбітра, але другу жовту йому не вручили. Анатолій Трубін за цей матч отримав оцінку 6,9 від статистичного порталу Sofascore. Українець здійснив 3 сейви, 36 разів торкнувся м'яча та віддав 26/29 (90%) точних передач.

До кінця зустрічі рахунок так і не змінили, тож команди розійшлися нічиєю. Все вирішиться через тиждень в Англії, о 22:00.