Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, другий матч

Реал Сосьєдад – ПСЖ – 1:2

Голи: Меріно, 89 – Мбаппе, 15, 56

Французи максимально ускладнили завдання баскам після першого матчу, здобувши впевнену перемогу 2:0. Для виходу в чвертьфінал ЛЧ іспанський клуб мав прикласти чимало зусиль, однак дива не трапилось.

Головним кривдником "чуррі-урдін" став зірковий нападник парижан Кіліан Мбаппе. Француз, як і в першій зустрічі, першим відкрив рахунок. Футболіст дивовижно познущався з оборонців суперників і завдав потужного удару в дальній кут. Від такого гарматного пострілу навіть пошкодилась сітка воріт.

Гол Кіліана допоміг французам без зайвих нервів контролювати хід поєдинку і володіти м'ячем. На старті другої половини "червоно-сині" зуміли подвоїти перевагу. Підопічні Енріке провели надзвичайно красиву атаку – лише за допомогою чотирьох передач гравці вийшли з оборони і вивели нестримного Мбаппе віч-на-віч. Для нападника такі моменти є легкою здобиччю – сильний удар в ближній кут максимально вбив інтригу в двобої. Востаннє Кіліан відзначався дублем на стадії плей-офф ще в 2021 році проти Баварії.

На останніх хвилинах баски зуміли забити гол престижу. Своє ім'я в протокол матчу вписав Мікель Меріно.

У підсумку французький клуб здобув впевнену перемогу за підсумками двох матчів з рахунком 4:1 і продовжить боротися за бажаний титул чемпіона. Цікаво, що стартовий склад ПСЖ в матчі з Реалом Сосьєдадом став наймолодший в історії команди в рамках ЛЧ – середній вік гравців, які вийшли на поле складав 23 роки і 361 день. Натомість іспанці завершують незабутній сезон Ліги чемпіонів та покидають турнір.