Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, другий матч

Баварія – Лаціо – 3:0 (перший матч – 0:1)

Голи: Кейн, 38, 66, Мюллєр, 45+2

Три роки тому команди перетнулись на аналогічній стадії, і Баварія без проблем рознесла Лаціо із загальним рахунком 6:2 (4:1; 2:1), Втім, від тієї мюнхенської машини не залишилося і сліду. Перший матч у Римі завершився мінімальною перемогою господарів. Преса писала про дострокове звільнення Томаса Тухеля, якщо він не налаштує підопічних на камбек.

Стартові півгодини не додали оптимізму фанатам Баварії. "Ротен" очікувано забрали ініціативу, але вкотре у цьому сезоні демонстрували безідейність у фінальній фазі. Більше того, саме німці могли пропустити першими. Де Лігт необачно зрізав подачу на Іммобіле, але той з вбивчої позиції головою пробив повз стійку.

Розплата за марнотратство прийшла негайно. Дещо хаотична атака Баварії завершилася голом Кейна. Арбітр додав усього хвилину, якої господарям вистачило для отримання переваги за сумою двох матчів. Іммобіле "наварив" ще й біля своїх воріт. Капітан Лаціо прийшов допомагати захисникам на кутовому, але зручно продовжив подачу самотньому де Лігту на дальню стійку. Центрбек "ротен" виконав силову подачу-удар, яку Томас Мюллєр переправив у ворота – 2:0.

Лаціо не подав жодних ознак камбеку по перерві. Мауріціо Саррі на 60-й хвилині провів потрійну заміну, зокрема, зняв бідового Іммобіле (не слід забувати, що ветеран щойно після травми). Замість покращення гри "орли" пропустили втретє. Проведель парирував удар Сане, але прямісінько на ногу Кейну. "Ураган" оформив свій шостий гол у нинішньому розіграші ЛЧ, ділячи лідерство бомбардирських перегонів з героєм паралельного матчу вечора.

3:0 – Баварія громить суперника і відкладає відставку Тухеля. Лаціо завершив матч без жодного удару в площину, проте римлянам навряд треба соромитися нинішнього євросезону. Було б дивно, якби дев'ята команда Серії А опинилася серед вісімки найсильніших в ЛЧ.