Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Баварія – Лаціо відбудеться вже завтра, 5-го березня, на стадіоні Альянц-Арена в Мюнхені. Початок зустрічі запланований на 22:00 за київським часом.

Баварія проводить дуже важкий сезон та ризикує зовсім залишитися без трофеїв. У Суперкубку Німеччини мюнхенці програли Лейпцигу (0:3), а от у Кубку поступилися Саарбрюккену (1:2) з третього дивізіону.

У Бундеслізі на лідерство 33-кратного чемпіона зазіхнув Байєр Леверкузен. Клуб витіснив підопічних Томаса Тухеля на друге місце з відривом у 10 очок. Німці могли б розраховувати на Лігу чемпіонів, але й тут на мюнхенців чекав провал. У першому матчі 1/8 фіналу Лаціо несподівано здолав Баварію з рахунком 1:0.

Втім, Лаціо теж проводить не найкращий сезон, але й амбіції клубу дещо менші. З Суперкубка Італії "орли" вилетіли, але у Кубку вже дійшли до півфіналу, дена них чекає гра з Ювентусом. В Серії A "небесно-блакитні" у чотирьох останніх турах обіграли лише Торіно (2:0). Через це Лаціо спустився на дев'яте місце у турнірній таблиці.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом матчу Баварію. Коефіцієнт на перемогу мюнхенців у основний час становить 1,33. Звитягу Лаціо оцінили у 11.00. Нічия помножить ставку на 6.00.

Фахівці очікують від команд результативну гру. На тотал більше 2.5 голів ставлять з коефіцієнтом 1,59. На аналогічний тотал менше – 2,44. Коефіцієнт на забитий м'яч Харрі Кейна – 1,60. Гол Шупо-Мотінга експерти оцінили коефіцієнтом 2,20, а Теля – 2,55.