Поєдинок відбудеться у суботу, 2 березня. Стартовий свисток пролунає о 22:00. Стежити за перебігом подій на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Реал до цього матчу підходить у статусі лідера Прімери, випереджаючи найближчого переслідувача (Жирону) на 6 очок. Натомість Валенсія перебуває на 9-й позиції, відстаючи від "бланкос" аж на 29 пунктів.

Цей поєдинок може стати українським дербі у Прімері. Андрій Лунін останнім часом впевнено виграє конкуренцію в Кепи Аррісабалаги у воротах "вершкових". Кольори "кажанів" захищає український форвард Роман Яремчук. За команду Рубена Барахи наш земляк наразі забив два голи.

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом цієї дуелі вважає Реал. Коефіцієнт на перемогу підопічних Карло Анчелотті – 1,69 бала. На звитягу Валенсії – 5,60. Ціна нічиєї – 3,90.

Найімовірнішими авторами голів фахівці вважають бомбардирів Реала Родріго (2,50), Вінісіуса Жуніора (2,50) та Джуда Беллінгема (2,70). Коефіцієнт на те, що у воротах мадридців розпишеться Роман Яремчук, становить 3,80 бала.